Studio19Sthlm_logo

studio

Stora Studion
Lilla Studion
Musikhörna

Studio är ett arbetsrum för artister och konstnärer. Den kan vara till för foto, filmskapande, konst, radio eller TV-inspelning, musik, grafisk design m.m. Det franska ordet för studio, atelier, är också arbetsplats för en modedesigner och faktiskt även för en alkemist eller trollkar.

hyra studion & priser

Lilla studion
7kvm ljudisolerat rum med podcasthörna och mikrofonerelpiano, spegel, wifi, notställ, högtalare, mikrofon, studiostativ, studiomickhållare, mobilt sångbås och studiomikrofon

Det ingår nyckel, larm, wifi, skrivare för mindre utskrifter, städning, kaffe och te, tillgång till kontorsplats, lounge, kök och toalett i samband med bokning.


Timpris: 160 kr/tim
Lilla paketet: 1200kr - 10 tim/mån
Mellanpaketet: 2640 kr - 24tim/mån 
Stora paketet: 3840kr - 40tim/mån

Stora studion
60kvm, scen (4x2,3m), elpiano, wifi, 60 klaffstolar, 1 ståbord, 1 stort konferensbord, flertalet mindre bord, 2 fåtöljer, ljudanläggning/PA (2 aktiva högtalare, mixerbord med 6 kanaler, 4 mikrofoner). 

Det ingår nyckel, larm, wifi, skrivare för mindre utskrifter, städning, kaffe och te (för upp till 10 personer), tillgång till kontorsplats, lounge, kök och toalett i samband med bokning.

320kr/tim för upp till 20 personer
480kr/tim 20-60 pers


Hör av dig om du är intresserad eller har frågor!
Alla priser ex moms. 

REPLOKAL

Studio19Sthlm erbjuder stans fräshaste replokal. Med närhet till allt, bra resturangutbud utanför dörren, dagsljus i lokalen och den fina loungen är Studio19Sthlms replokal hett eftertraktad av svenska band och artister. 

Replokalen är på 60kvm med en scen (4x2,3m). Tillhörande replokalen är en stor, ljus och härlig lounge med soffor och soffbord. Även tillgång till kök och toalett. Kaffe, té och wifi ingår såklart!
Det finns även möjlighet att hyra ett mindre, ljudisolerat rum vägg i vägg om behov finns att repa två saker parallelt. 

För mer info och pris hör av dig till Simon.
 

"Studio19Sthlm äger! Det är asmysigt här, verkligen asmysigt!"
- Ängie

"Studio19Sthlm är ett jättetrevligt space tycker jag. Skönt häng verkar ni ha!"
- Tove Styrke

 "Jag är här på Studio19Sthlm och repar med nya bandet. Vi ska ut på turné här om en månad. Det går jätte bra att repa! Det är en jätte fin lokal, väldigt fint område här också på Roslagsgatan. Mycket restauranger och trevliga affärer och sådär. Jag vill rekommendera att komma hit och repa!"
- Plura